Cherchez à werk schoonmaak?

 
werk schoonmaak
 
studentenjob schoonmaak
Gorrim Clean Facility is een professionele schoonmaakbedrijf uit Amsterdam.
Wij verzorgen voor een aantal bedrijven de dagelijkse en periodieke schoonmaak of het onderhoud. wij zorgen voor een een schone en frisse kantoor. Naast onze standaardpakket doen wij ook aan klussendienst: kleine montage werkzaamheden, vloeren-onderhoud, kleine verhuizingen, handyman en bouwopruimers. Kwaliteit en service met uitstekende communicatie voor een scherpe tarief. De beste uit de regio: Afspraken nakomen, Speciale aandacht voor plekken, vlekken en geur, Snelle droogtijd, volledige klanten tevredenheidsgarantie. Concurrerende en eerlijke prijzen. Open voor het bedrijfsleven de hele week. WIE ZIJN WIJ. Gorrim Clean Facility is een professionele schoonmaakbedrijf uit Amsterdam. Wij nemen alle schoonmaakdiensten voor u uit handen tegen een betaalbaar prijs. Wij maken onder andere schoon in Amsterdam, Almere, Hoofddorp, Weesp, Schiphol Rijk Regio Noord-Holland. Wij nemen graag uw schoonmaakwerkzaamheden voor onze rekening. Wij Bieden hoge kwaliteit tegen een betaalbaar tarief. Wij hebben meer dan 40 referenties van tevreden klanten. Wij bieden dagelijkse, en periodieke kantoorschoonmaak aan voor bedrijven en particulieren, en veel andere gevarieerde diensten. Onze professionele aanpak en inzet voor onze klanten zijn de sleutel tot onze succes. Welkom als nieuwe klant. GORRIM CLEAN FACILITY GARANDEERT HAAR KLANTEN 100% TEVREDENHEID. DAAROM HANTEREN WIJ GEEN OPZEGTERMIJNEN. Vraag nu vrijblijvend een schoonmaak offerte aan bij ons.
Werken bij Gom Facilicom.
Werken als schoonmaker bij Gom? Eco Friendly Cleaning. Reiniging na brand waterschade. Dieptereiniging keukens sanitair. Werken bij Gom. Vraag hier je offerte. Werken bij Gom. Werken bij Gom. Spijtig, op dit moment zijn er geen vacatures die voldoen aan je zoekopdracht. Meer info
vdvconsultants.be
Vacature Bijverdienste / extra uren schoonmaak regio Grobbendonk in Meerdere regio's' Jobat.be.
Voor onze afdeling Cleaning" zijn we op zoek naar een schoonmaker/-ster voor een kantoor regio Grobbendonk.: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen. Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger. Werkuren: dinsdag en donderdag 10u tot 10u35 0.70u/week. Je hebt een verzorgd voorkomen. Je bent gemotiveerd en in staat om zelfstandig te werken. Je spreekt en begrijpt goed Nederlands. Je bent discreet, beleefd en sociaal in de omgang naar de klant en zijn werknemers toe. Je bent betrouwbaar en stipt. Je bent reeds aan het werk en bent op zoek naar extra uren of een bijverdienste.
https://www.hulpstation.nl/student-aan-huis/
Liva Schoonmaak Kantoren Residenties Hotels Scholen.
AAN HET WERK. OPTIMAAL GEBRUIK VAN. MATERIALEN EN PRODUCTEN. Periodiek Schoonmaak Kantoren. Een proper kantoor of praktijk is een must voor uw bedrijf. Periodiek Schoonmaak Residenties. Het dagelijks of periodiek onderhoud van uw residentie. Periodiek Schoonmaak Parkings. Het dagelijks of periodiek onderhoud van uw parking.
mijnonderdelenhuis.nl
Vacature Supervisor projectleider schoonmaak Caro Services.
Werf opkuisen voor en na oplevering. Ontmossing van daken en dakreiniging. Vacature Supervisor projectleider schoonmaak. Wij zoeken een gemotiveerd iemand met ervaring die ons schoonmaak team wil begeleiden! Je coördineert de schoonmaakactiviteiten bij de jou toegewezen klanten in jouw regio en houdt toezicht op de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Daarnaast sta je in voor het opmaken van de routeplanningen van de schoonmakers. In samenwerking met het regionale kantoor werf je schoonmaakpersoneel aan. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing en de opleiding van het personeel. De administratie van de gepresteerde uren en afwezigheden maakt ook deel uit van jouw takenpakket. Je poetst indien nodig mee samen met het opgeleid personeel. Je woont bij voorkeur in regio. Je hebt reeds enkele jaren ervaring in gelijkaardige functie Schoonmaak.
schoonmaak groothandel
Schoonmaak vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Online zoeken naar vacatures, banen en werk als schoonmaak. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. E-mail mij de nieuwste banen.
Schoonmaakbedrijf BSC Cleaning: diensten op maat.
Na het werk. Al onze schoonmaakdiensten. Parallel aan klanttevredenheid is ons doel nr. 1 het leveren van kwalitatief hoge diensten technisch, menselijk, administratief, personeel en gebruikte materialen. We tonen grote flexibiliteit door all-in en op maat gemaakte diensten te leveren schoonmaak, facilities, werken, evenals de beschikbaarheid en de polyvalentie van onze agenten. COMMUNICATIE EN REACTIVITEIT. Onze organisatie en menselijke omvang zorgt voor efficiënte communicatie, nabijheid van contacten, en grote reactievermogen op uw verzoeken of op de ondervonden problemen. EEN BEDRIJF MET WAARDEN.
Vacatures Schoonmaak Nacht in Antwerpen Provincie 27 jobs op VDAB.
Naar werkgevers Contacteer ons. Log in op Mijn loopbaan. Log in op Mijn loopbaan. Home Jobs Opleidingen Mijn loopbaan. Agenda Contact Help Werken bij VDAB Over VDAB Cijfers Blogs Pers MagEzine. Zoek een job. Zoek een job Jobsuggesties Bewaarde zoekopdrachten Bewaarde vacatures en sollicitaties. Zoek een job. Bewaarde vacatures en sollicitaties. 27 jobs voor Schoonmaak Nacht gevonden in Antwerpen Provincie.
Schoonmaak en technische dienst Armonea.
We zorgen ook steeds voor een goed evenwicht tussen werk en privé. Abonneer op Schoonmaak en technische dienst. Soortgelijke vacatures bij Armonea. Enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten 38 uren. Bij Armonea geloven we dat het belangrijk is om van het leven te genieten, ongeacht onze leeftijd. Dus kijken we met een positieve blik naar leeftijd, naar wat mogelijk is in plaats van wat niet. Medewerker schoonmaak 19u Hof Ter Dennen Vosselaar. Netheid met een brede glimlach, jouw motto? Wij hebben de ideale job voor jou. Als medewerker schoonmaak sta je in voor de schoonmaak van de kamers van onze bewoners en de. Technische medewerker Denderleeuw 38u. Ben je technisch onderlegd op vlak van elektriciteit, mechanica, sanitair en schrijnwerk? Heb je daarnaast reeds ervaring met het algemeen onderhoud van gebouwen/openbare ruimtes? Polyvalent medewerker m/v keuken en schoonmaak. Onze groep is voor woonzorgcentrum Keymolen te Lennik op zoek naar een enthousiaste medewerker keuken en schoonmaak die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving.

Contactez nous