Cherchez à schoonmaak werk?

 
schoonmaak werk
 
schoonmaakbedrijf amsterdam west
Naast onze standaardpakket doen wij ook aan klussendienst: kleine montage werkzaamheden, vloeren-onderhoud, kleine verhuizingen, handyman en bouwopruimers. Kwaliteit en service met uitstekende communicatie voor een scherpe tarief. De beste uit de regio: Afspraken nakomen, Speciale aandacht voor plekken, vlekken en geur, Snelle droogtijd, volledige klanten tevredenheidsgarantie. Concurrerende en eerlijke prijzen. Open voor het bedrijfsleven de hele week. WIE ZIJN WIJ. Gorrim Clean Facility is een professionele schoonmaakbedrijf uit Amsterdam. Wij nemen alle schoonmaakdiensten voor u uit handen tegen een betaalbaar prijs. Wij maken onder andere schoon in Amsterdam, Almere, Hoofddorp, Weesp, Schiphol Rijk Regio Noord-Holland. Wij nemen graag uw schoonmaakwerkzaamheden voor onze rekening. Wij Bieden hoge kwaliteit tegen een betaalbaar tarief. Wij hebben meer dan 40 referenties van tevreden klanten. Wij bieden dagelijkse, en periodieke kantoorschoonmaak aan voor bedrijven en particulieren, en veel andere gevarieerde diensten. Onze professionele aanpak en inzet voor onze klanten zijn de sleutel tot onze succes. Welkom als nieuwe klant. GORRIM CLEAN FACILITY GARANDEERT HAAR KLANTEN 100% TEVREDENHEID. DAAROM HANTEREN WIJ GEEN OPZEGTERMIJNEN. Vraag nu vrijblijvend een schoonmaak offerte aan bij ons. Om snel een offerte te kunnen leveren vragen wij U onderstaande gegevens in te vullen.
Huishoudelijk werk Schoonmaakvacatures.
Van den Reek. Beste lezer, Wij zijn Coen en Janneke en dringend op zoek naar een enthousiasteling die ons huisje schoon kan houden. Wij zijn veel aan. Aantal dagdelen: 2. Ik woon in de binnenstad. Naast mij zijn er in huis nog 2 poezen. Ik ben snel op zoek naar iemand die 2 uur per week huishoudelijk werk. Aantal dagdelen: 1. Ik heb een drukke baan en om die reden zoek ik een werkster die badkamer, toiletten schoonhoudt, dweilt, ramen lapt, beneden stofzuigen. Aantal dagdelen: 1. Opzoek naar iemand die kan helpen in de schoonmaak van keuken, badkamer, stofzuigen en dweilen. Voor 3 uurtjes, 1 keer per 2 weken. Aantal dagdelen: 1. Hallo dames, Ik ben per direct op zoek naar een interieur verzorgster / huishoudelijke hulp. Ik wil graag iedere vrijdag mijn huis. Aantal dagdelen: 1. We zijn op zoek naar iemand die 1x per week voor ongeveer 3 uur kan komen strijken. In de toekomst kan het zijn dat we de taken en uren. Aantal dagdelen: 1. Wij zoeken een schoonmaakhulp voor 4 uren per week. Lees verder
Veilige werkomgeving bij coronamaatregelen: Schoonmaak Vlaanderen Intern. chat-alt. chat. cross. login. question-circle. search. smiley. star. thumb. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Het is aangewezen dat duidelijk gemarkeerd wordt welke werkplekken gebruikt zijn op een bepaalde dag: zo weet het schoonmaakpersoneel duidelijk waar grondig moet gepoetst worden. Als er nood is aan extra schoonmaak van een werkplek kunnen medewerkers werkplekken zelf reinigen.
Vreemde job: schoonmaker van crime scenes Jobat.be.
En hoewel hij voornamelijk opgeroepen wordt om extreem vervuilde woningen onder handen te nemen, is de schoonmaak van plaatsen waar een moord of een zelfdoding gebeurd is toch ook goed voor zon 40% van zijn opdrachten. Welk soort klanten doet een beroep op de diensten van SCSE? Dat gaat van particulieren over OCMWs en politiediensten tot begrafenisondernemers. De mensen worden vaak naar mij doorverwezen of ze komen met SCSE in contact via Google of op beurzen waar ik aanwezig ben. Veel politiediensten kennen ondertussen mijn bedrijf en weten dat ik een van de weinigen in België ben die dit soort werk doet.
Schoonmaak en technische dienst Armonea.
Het technisch aspect van de job, afgewisseld met de dagelijkse omgang met onze bewoners, maakt deze job een zeer aantrekkelijke uitdaging. Ook de uren die een technieker normaal aanwezig is op de werkvloer 8u00-16u00 of 09u00-17u00 liggen vast en zijn zeer goed combineerbaar met andere activiteiten/gezinsleven. Wat bieden we? Armonea is uitgegroeid tot de meest toonaangevende groep van privé-woonzorgcentra in België. Wij zijn dan ook steeds op zoek naar gemotiveerde mensen vol ambitie. Onze ondersteuning op groepsniveau zorgt ervoor dat er een zeer brede kennis aanwezig is waar je steeds op kan terugvallen. Medewerkers die willen doorgroeien en de juiste skills hebben, worden ook steeds zorgvuldig begeleid om hun gewenste groei-traject te verwezenlijken. Bij Armonea krijg je werkzekerheid in een groep die streeft naar kwaliteit en er samen met de medewerkers voor wil zorgen dat onze bewoners zich echt thuis kunnen voelen en kunnen genieten in onze woonzorgcentra. We zorgen ook steeds voor een goed evenwicht tussen werk en privé. Abonneer op Schoonmaak en technische dienst.
Huishoudelijk werk Schoonmaakwerk.
Snel huishoudelijk werk vinden. Wil jij graag werken in de schoonmaak? Duizenden schoonmaaksters vonden reeds schoonmaakwerk in de buurt via Werksters.nl! Aanmelden als werkster is 100% gratis. Plaats snel een gratis oproep en word gevonden door huishoudens bij jou in de buurt.
CV voorbeeld schoonmaker CVwizard.be.
Een korte omschrijving van je uitgevoerde werk met een lijstje met taken zijn een prima manier om je eerdere functies te omschrijven. Februari 2015 heden Industrieel schoonmaker, Op en top, Antwerpen. Als industrieel schoonmaker maak ik opslaghallen, fabrieken, distributiecentra, bedrijventerreinen en silos schoon aan de hand van verschillende technieken.
Vacatures Schoonmaakwerk 1.620 jobs op VDAB.
Poetshulpen met dienstencheques. SPOREN NAAR WERK in DENDERLEEUW. Dienstenchequebaan online sinds 20 september 2020. Als enthousiaste en hulpvaardige Poetshulp sta je in voor de schoonmaak bij mensen thuis. Je takenpakket bestaat onder meer uit: afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, ramen poetsen. Target Maintenance Care in HOOGSTRATEN. Tijdelijke job met optie vast online sinds 13 juli 2021. Je helpt ons mee met onze verschillende reinigingstaken. Tussen februari en september bestaat je taak voornamelijk uit: het reinigen van zonnepanelen; helpen met afrollen en oprollen van de haspels waterdarmen vanuit de osmoseton. Vander Elst Vastgoed in LEUVEN. Vaste Job online sinds 9 juni 2021. Bij een gebouwencomplex in het hartje van Leuven, vlakbij het station sta je in voor het onderhoud van de gebouwen. Aanspreekpunt van de huurders Schilderwerk kitwerk Toegansbadges configureren Reparaties aan sanitair: plaatsen van kranen. Ferm Huishoudhulp Hoogstraten in MERKSPLAS. Vaste Job online sinds 30 juni 2021. Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken!
Schoonmaakwerk vacatures oktober 2020 Indeed.nl.
Werkgevers / Plaats vacature.: functie, trefwoorden of bedrijf. Plaats of postcode vul dit in voor relevantere resultaten. Afgelopen 24 uur. Afgelopen 3 dagen. Afgelopen 7 dagen. Afgelopen 14 dagen. Tijdelijk thuiswerk COVID-19 2. Bepaalde tijd 491. Onbepaalde tijd 339. Den Bosch 48. CSU Cleaning Services 238. Jumbo Supermarkten 152. Actief Werkt 92. Recruit a Student 63. VLS Schoonmaak 41. Thuiszorg Matilda Nederland B.V. Hofkens HIG 35. Koers Oost 30. HECTAS Facility Services 29. Acteon Thuiszorg 27. Recruiter/Werving en Selectie 1150. Plaats je cv In enkele seconden. vacatures voor Schoonmaakwerk. Sorteer op: relevantie datum. Pagina 1 van 3.118 vacatures. Hier worden vacatureadvertenties weergegeven die aan jouw zoekopdracht voldoen. Indeed wordt mogelijk door deze werkgevers betaald om Indeed gratis te houden voor werkzoekenden. Indeed rangschikt vacatureadvertenties op basis van een combinatie van werkgeverbiedingen en relevantie, zoals je zoektermen en andere activiteiten op Indeed. Zie voor meer informatie de Algemene voorwaarden van Indeed. Schoonmaker Voltijd of Deeltijd. Groningen 25 plaatsen. 1190, 2030, per uur. Werk als schoonmaker Full-Time Part-Time 1190, 2030, p/u.

Contactez nous