Chercher à jobstudent schoonmaak antwerpen

 
jobstudent schoonmaak antwerpen
 
studentenjob gent
jobstudent schoonmaak antwerpen
Jobs in de zorg CareJobs.be.
Jobs per functie Verpleegkundige Zorgkundige Hoofdverpleegkundige Ergotherapeut Kinesitherapeut Sociaal assistent Psycholoog Arts Jobstudent. Jobs per regio Antwerpen Brussel Limburg Oost-Vlaanderen Vlaams gewest Vlaams-Brabant West-Vlaanderen. Jobs per sector Woon-en zorgcentrum Ziekenhuis Thuiszorg Gehandicaptenzorg Bedrijven en toeleveranciers Geestelijke gezondheidszorg Bijzondere jeugdzorg Ambulancedienst Vrijwilligerswerk. Leukste zorgorganisaties Antwerpen Brussel Limburg Oost-Vlaanderen Vlaams gewest Vlaams-Brabant West-Vlaanderen. CareJobs Contact Magazine Volg op Twitter Like op Facebook. De verstrekte informatie en/of de geplaatste offres op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden. Lees meer
jobstudent
Jobstudenten 2021 GZA Ziekenhuizen.
Sinds 1 januari 2017 is de wetgeving rond jobstudenten veranderd. Daarom vragen we je, om samen met je online sollicitatieformulier, een attest te uploaden met het aantal uur dat je nog als jobstudent kunt werken tegen verminderde sociale bijdragen. Dit aantal uren is immers beperkt tot een pakket van 475 uur per kalenderjaar je contingent. Sinds maart 2020 zijn wij als werkgever verplicht om het studentenstatuut te controleren. Hiervoor vragen wij je om een inschrijvingsbewijs van de school waar je studeert te bezorgen. Zonder deze attesten kunnen wij geen arbeidsovereenkomst opmaken en kunnen we je dus ook geen job aanbieden. Het vereiste attest kun je afdrukken vanop de door de RSZ speciaal voor jobstudenten ontworpen website Student@work. De eenvoudigste manier om je aan te melden op deze site is via je elektronische identiteitskaart eID of je kan een token aanvragen op bovenvermelde website. Heb je nog vragen? Contacteer ons via jobsiteatgza.be. Wij wensen je alvast veel succes met je sollicitatie! De dienst talentbeheer. Solliciteer nu voor deze job! Blijf op de hoogte! Schrijf je snel in om de nieuwste vacatures in je mailbox te ontvangen. Soort job Verpleging en verzorging. Schoonmaak en keuken.
ZARA België / Belgique SOLDEN.
Tafellakens en placemats. Hand en bodylotion. JOIN LIFE COLLECTION. KEUKEN EN EETKAMER. SCHOENEN EN TASSEN. Tassen En Rugzakken. Tassen En Rugzakken. Tassen En Rugzakken. Tassen En Rugzakken. Tassen En Rugzakken. Tassen En Rugzakken. ON THE LINE. THE NEW ORDER. JOIN LIFE COLLECTIE. STEUN AAN DE GEMEENSCHAP. Elektronische Gift Card. Werk voor ons. ZARA België / Belgique SOLDEN.
Care, een schoonmaakbedrijf met een hart voor mensen.
Om dit goed te doen schakelt u best een professioneel schoonmaakbedrijf in voor de schoonmaak van kantoren. Care Office Cleaning. Cleanroom labo reiniging. Laboratoria reinigen vergt een heel specifieke kennis. Onze business unit Care Expert Cleaning is gespecialiseerd in het schoonmaken en desinfecteren van clean rooms. Care Expert Cleaning. Zoekt u een specialist in het reinigen van parkings, gevels, vloeren, fabriekshallen of schoonmaak op hoogte? Kortom, alle soorten industrieel schoonmaken? Dan bent u bij ons dochterbedrijf HIS Handmatige Industriële Schoonmaak aan het juiste adres.
Jobstudent Atalian Belgium.
Officemanagement.gent@atalianworld.com voor de regio Gent. Officemanagement.antwerpen@atalianworld.com voor de regio Antwerpen. Het sollicitatieformulier downloaden.: ATALIAN BELGIË, ATALIAN BELGIQUE, Job étudiant, Jobstudent, Vacature. Accounts Receivable Brussel M/V. HR Officer Time Attendance. Met een omzet van meer dan 2.695 miljard euro 2018, meer dan 125000 medewerkers en een aanwezigheid in 32 landen, is Atalian Servest een onafhankelijke leider voor facilitaire diensten. De Groep telt meer dan 32.000 klanten in zowel de particuliere als de publieke sector. De aanbieding draait om een aantal belangrijke expertise-domeinen.: Schoonmaak en netheid, Catering, Veiligheid, Technisch Onderhoud, Facility Management, Onthaal en gastvrijheid, Groenonderhoud, Handyman diensten en Energiebeheer.
Jobs Armonea.
Langensteenweg 4 1785, Merchtem. Medewerker schoonmaak m/v WZC Martinas. Animator gezocht WZC Martinas. Haacht De Klinckaert. Rijmenamsesteenweg 71 3150, Haacht. Zorgkundige gezocht in Haacht WZC De Klinckaert. Verpleegkundige gezocht in Haacht WZC De Klinckaert Solliciteer nu! Gerheide 203 2490, Balen. Sint-Stevens-Woluwe Woluwe Promenade. Jozef van Damstraat 2 1932, Sint-Stevens-Woluwe. Medewerker technische dienst/ Technicien de maintenance. Wipstraat 26 2018, Antwerpen.
Care, een schoonmaakbedrijf met een hart voor mensen.
Het ene schoonmaakbedrijf is het andere niet. Care behoort tot de top 10 in de sector poetsbedrijven in België en heeft meer dan 1100 gemotiveerde, goed opgeleide schoonmakers. We begrijpen dat schoonmaak altijd maatwerk is. Bovendien focussen wij op duurzaamheid, innovatie en hospitality.
Schoonmaak vacatures bij Het Poetsbureau.
Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde kandidaten voor onze thuishulp vacatures. Het Poetsbureau biedt kwalitatieve en gemotiveerde huishoudhulpen de beste loonvoorwaarden in de sector. Ga ervoor en solliciteer vandaag nog voor onze vacature huishoudhulp! Werken als huishoudhulp bij Het Poetsbureau: niets dan voordelen. Wij bieden onze poetshulpen een loon dat hoger ligt dan bij de meeste andere schoonmaakbedrijven die gebruikmaken van dienstencheques. Bovendien bieden we de mogelijkheid aan voor flexibele uren en heb je de kans om dicht bij huis te werken. De jobs huishoudhulp van Het Poetsbureau bieden heel wat voordelen, zowel vergeleken met het werk voor andere schoonmaakfirmas als met in het zwart werken. Door te werken als huishoudhulp voor Het Poetsbureau ontvang je een goed loon, ben je in orde met de sociale zekerheid en ben je verzekerd. Daarnaast heb je ook recht op vakantie en vakantiegeld, pensioen en een heel aantal bijkomende extralegale voordelen. Werken als huishoudhulp: wat houdt dat in? Bij Het Poetsbureau zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Huishoudhulp houdt vooral in dat je je toelegt op de schoonmaak van de woning bij particulieren.

Contactez nous