Résultats pour jobstudent antwerpen schoonmaak

 
jobstudent antwerpen schoonmaak
 
Jobstudenten 2021 GZA Ziekenhuizen.
Sinds 1 januari 2017 is de wetgeving rond jobstudenten veranderd. Daarom vragen we je, om samen met je online sollicitatieformulier, een attest te uploaden met het aantal uur dat je nog als jobstudent kunt werken tegen verminderde sociale bijdragen. Dit aantal uren is immers beperkt tot een pakket van 475 uur per kalenderjaar je contingent. Sinds maart 2020 zijn wij als werkgever verplicht om het studentenstatuut te controleren. Hiervoor vragen wij je om een inschrijvingsbewijs van de school waar je studeert te bezorgen. Zonder deze attesten kunnen wij geen arbeidsovereenkomst opmaken en kunnen we je dus ook geen job aanbieden. Het vereiste attest kun je afdrukken vanop de door de RSZ speciaal voor jobstudenten ontworpen website Student@work. De eenvoudigste manier om je aan te melden op deze site is via je elektronische identiteitskaart eID of je kan een token aanvragen op bovenvermelde website. Heb je nog vragen? Contacteer ons via jobsiteatgza.be. Wij wensen je alvast veel succes met je sollicitatie! De dienst talentbeheer. Solliciteer nu voor deze job! Blijf op de hoogte! Schrijf je snel in om de nieuwste vacatures in je mailbox te ontvangen. Soort job Verpleging en verzorging. Schoonmaak en keuken.
schoonmaakbedrijf
Jobstudenten schoonmaak.
We zoeken voor Schoonmaak in campus Rumbeke nog studenten die zich kunnen vrijmaken tussen 19/07 en 22/08 volledig. KONVERT INTERIM OOSTENDE. 12 uren geleden. Functie Voor een tearoom in centrum Oostende zoekt Konvert jobstudenten die tijdens de zomervakantie kunnen inspringen: Afwas Bar Zaal De tearoom is open van 9 19 uur. De drukste dagen zijn zaterda. Studenten Die Hun Forsballen Willen Inzetten Voor. 12 uren geleden. Functie Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende studentenjob?
jobstudent
Care BV hiring Jobstudenten schoonmaak zomervakantie Antwerpen in Antwerp, Flemish Region, Belgium LinkedIn.
Dan is poetsen wat voor jou! Care is op zoek naar een jobstudenten schoonmaak bij onze klanten in de regio Antwerpen voor de periode van 01/07 tot 31/08. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden van kantoren. Je werkt 20 tot 30 uur per week van maandag tot vrijdag. Wie ben je? Je mag als jobstudent werken.
Vacatures.
Alvast heel erg bedankt voor je engagement! Antwerpen Wilrijk Kontich Essen Schelle Boechout. Begeleider Wonen en Leven WZC Cadiz. Enthousiaste en gemotiveerde leidinggevende/coach/bruggenbouwer afdeling dementie WZC Sint-Bavo. Kinesist WZC Sint-Bavo 50 75%. Leidinggevende Hoteldiensten WZC Hollebeek. Medewerker Team schoonmaak WZC De Hazelaar.
Schoonmaak vacatures bij Het Poetsbureau.
Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde kandidaten voor onze thuishulp vacatures. Het Poetsbureau biedt kwalitatieve en gemotiveerde huishoudhulpen de beste loonvoorwaarden in de sector. Ga ervoor en solliciteer vandaag nog voor onze vacature huishoudhulp! Werken als huishoudhulp bij Het Poetsbureau: niets dan voordelen. Wij bieden onze poetshulpen een loon dat hoger ligt dan bij de meeste andere schoonmaakbedrijven die gebruikmaken van dienstencheques. Bovendien bieden we de mogelijkheid aan voor flexibele uren en heb je de kans om dicht bij huis te werken. De jobs huishoudhulp van Het Poetsbureau bieden heel wat voordelen, zowel vergeleken met het werk voor andere schoonmaakfirmas als met in het zwart werken. Door te werken als huishoudhulp voor Het Poetsbureau ontvang je een goed loon, ben je in orde met de sociale zekerheid en ben je verzekerd. Daarnaast heb je ook recht op vakantie en vakantiegeld, pensioen en een heel aantal bijkomende extralegale voordelen. Werken als huishoudhulp: wat houdt dat in? Bij Het Poetsbureau zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Huishoudhulp houdt vooral in dat je je toelegt op de schoonmaak van de woning bij particulieren.
Jobs Armonea.
Ergotherapeute Regatta 30u Antwerpen antwerpen. Ben je sociaal voelend en gepassioneerd door het organiseren van therapeutische begeleiding? Vind je ergonomie belangrijk? Lees dan zeker verder. Als ergotherapeute organiseer je de therapeutische begeleiding van onze bewoners. Je doet dit door aangepaste groeps en individuel. Blancefloerlaan 351, 2050 Linkeroever. Toon op Google map. 03 432 13 00. Medewerker schoonmaak NETH. Schoonmaak en technische dienst. Netheid met een brede glimlach, jouw motto? Wij hebben de ideale job voor jou. Als medewerker schoonmaak sta je in voor de schoonmaak van de kamers van onze bewoners en de gemeenschappelijke ruimtes.
Jette Clean NV/SA Your boost for cleaning.
Rekening houdend met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding waar communicatie naar onze klanten toe centraal staat. In 1992 startte het bedrijf als CVBA op aan de Leopold-I straat 373 in het Brusselse Jette. De kwaliteit van de geleverde diensten leidde tot een snelle groei. Het bedrijf verwierf stap voor stap het vertrouwen van zijn klanten. De goede referenties vormden de basis voor nieuwe en grotere contracten. Gepassioneerd door wat we doen en de manier waarop we het doen, voldoen we aan de steeds veranderende behoeften en eisen van onze sector, zowel op technologisch als methodisch gebied. We implementeren routinematig nieuwe strategieën en systemen om de concurrentie voor te blijven en in lijn te blijven met de nieuwigheden uit de branche. Steeds rekening houdend met Uw wensen. In het kort. Heeft u een schoonmaakster of schoonmaker nodig? Wilt u regelmatig een beroep doen op onze diensten voor de schoonmaak van uw kantoren of uw showroom, of voor het onderhoud van uw gebouw?
Pracovní nabídka, Jobstudent Professioneel Schoonmaak regio Antwerpen, BE211A JooList.eu.
Verviers communes francophones. nbspnbspnbspnbspnbspnbspnbspnbsp Bezirk Verviers Deutschsprachige Gemeinschaft. nbspnbspnbspnbsp Région de Bruxelles-Capitale / Brussels Hoofdstedelijk Gewest. de Bruxelles-Capitale / Arr. Jobstudent Professioneel Schoonmaak regio Antwerpen. Pidat k oblíbeným. Místo práce: Belgie, BE211A. Typ pracovní smlouvy: na dobu uritou, ástený úvazek.

Contactez nous