Cherchez à schoonmaak werk zoeken?

 
schoonmaak werk zoeken
 
Gorrim Clean Facility is een professionele schoonmaakbedrijf uit Amsterdam.
Wij verzorgen voor een aantal bedrijven de dagelijkse en periodieke schoonmaak of het onderhoud. wij zorgen voor een een schone en frisse kantoor. Naast onze standaardpakket doen wij ook aan klussendienst: kleine montage werkzaamheden, vloeren-onderhoud, kleine verhuizingen, handyman en bouwopruimers. Kwaliteit en service met uitstekende communicatie voor een scherpe tarief. De beste uit de regio: Afspraken nakomen, Speciale aandacht voor plekken, vlekken en geur, Snelle droogtijd, volledige klanten tevredenheidsgarantie. Concurrerende en eerlijke prijzen. Open voor het bedrijfsleven de hele week. WIE ZIJN WIJ. Gorrim Clean Facility is een professionele schoonmaakbedrijf uit Amsterdam. Wij nemen alle schoonmaakdiensten voor u uit handen tegen een betaalbaar prijs. Wij maken onder andere schoon in Amsterdam, Almere, Hoofddorp, Weesp, Schiphol Rijk Regio Noord-Holland. Wij nemen graag uw schoonmaakwerkzaamheden voor onze rekening. Wij Bieden hoge kwaliteit tegen een betaalbaar tarief. Wij hebben meer dan 40 referenties van tevreden klanten. Wij bieden dagelijkse, en periodieke kantoorschoonmaak aan voor bedrijven en particulieren, en veel andere gevarieerde diensten. Onze professionele aanpak en inzet voor onze klanten zijn de sleutel tot onze succes. Welkom als nieuwe klant. GORRIM CLEAN FACILITY GARANDEERT HAAR KLANTEN 100% TEVREDENHEID. DAAROM HANTEREN WIJ GEEN OPZEGTERMIJNEN. Vraag nu vrijblijvend een schoonmaak offerte aan bij ons.
Werken bij Nike Een job bij een sterk merk.
Voordelig shoppen in de on-campus Nike Store. Vacatures Nike ELC. Nike is continu op zoek naar logistieke medewerkers. Bekijk hieronder het aanbod Nike vacatures en solliciteer direct! Ook jobstudenten kunnen werken bij Nike, zowel tijdens schoolvakanties als door het jaar! Lees meer
schoonmaak vacatures in Antwerpen SimplyHired.
Als poetshulp bij Het Poetsbureau werk je in regio. Schoonmaker ziekenhuis 08u00-16u00 met nachtshift. Onze collegas van Housekeeping zijn een professioneel schoonmaakteam dat bijdraagt aan een propere en gezonde omgeving voor de patiënten en medewerkers van ZNA. Geeft 1-20 weer van 315. Ik wil de nieuwste vacature-alerts ontvangen voor de functie van Schoonmaak in Antwerpen.
Vacature Werkleider schoonmaak.
vacatures gepubliceerd vandaag. vacatures gepubliceerd in de afgelopen drie dagen. deze week gepubliceerde vacatures. vacatures gepubliceerd in de afgelopen twee weken. Volledig uitgebreid zoeken. Stad Geel is op zoek naar een voltijds werkleider schoonmaak, contractueel, onbepaalde duur. Nette en propere gebouwen vormen een basisvoorwaarde voor een aangename dienstverlening en een fijne werkomgeving. De medewerkers van de schoonmaakploeg steeds op de juiste plaatsen efficiënt inzetten, vormt de uitdaging van een werkleider schoonmaak. Als werkleider schoonmaak sta je in voor de dagelijkse leiding van de schoonmaak van de dienst sport en infrastructuur. Je zorgt voor een vlotte organisatie en efficiënte werking van de ploeg. Je coördineert de taakverdeling, werkorganisatie, uurroosters, verlofregelingen, vervangingen en volgt de bijhorende administratie op. Je organiseert teamvergaderingen en neemt deel aan briefingsmomenten. Je ziet toe op de kwaliteit van het geleverde werk en vormt het aanspreekpunt voor andere diensten en externe partners.
Schoonmaker geen vitaal beroep? Zonder hen kunnen ziekenhuizen wel sluiten Trouw. Deel dit artikel. Loading.
De schoonmaaksector heeft expertise op het gebied van desinfectie en hygiëne, zegt Martijn Donders, woordvoerder van Vebego, waar zon 12 duizend schoonmakers werkzaam zijn. Volgens Donders heeft de schoonmaak een vitaal beroep maken ook een ander effect: Als je als cruciaal wordt bestempeld, ga je er alles aan doen om die standaard ook waar te maken. Schoonmakers zorgen er voor dat ziekenhuizen, kantoren en treinen schoon blijven.
Schoonmaak en technische dienst Armonea.
Een open cultuur waar het team betrokken wordt bij de beslissingen., Binnen de woonzorgcentra en residenties zijn de schoonmaak en technische dienst dagelijks aan het werk om zowel de gemeenschappelijke ruimtes alsook de kamers netjes en toegankelijk te houden, maar vooral ook veiligheid te garanderen voor de collegas en bewoners. BEKIJK ALLE JOBS VOOR Schoonmaak en technische dienst. Deel de vacature. Kijk wie in jouw netwerk bij Armonea werkt. Over Armonea Werken voor Armonea. Wie zijn we? Binnen het technisch team vinden we vooral het personeel dat verantwoordelijk is voor de technische opvolging van ruimtes, zoals o.a. het onderhoud van sanitair, elektriciteit en mechanica. Zo zijn zij in staat om allerlei herstellingen uit te voeren en eventuele defecten op te sporen. Daarnaast zoeken we ook regelmatig medewerkers voor tuinaanleg en onderhoud.
Schoonmaak vacatures: vind snel je baan Actiefwerkt.nl.
Schoonmaakwerk: de leukste vacatures. Wij hebben diverse schoonmaak vacatures. Wij helpen je ontdekken welk schoonmaakwerk het beste bij je past. Je kunt namelijk op diverse werkplekken aan de slag. Daarnaast zijn er in het schoonmaakwerk verschillende specialisaties mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan dieptereiniging, machinaal vegen en vloeronderhoud. Past schoonmaakwerk op kantoor bij jou? Schoonmaakwerk is onmisbaar op kantoren.
EW Facility Services Creating Hospitality.
Als geen ander weten wij schoonmaak te koppelen aan gastbeleving. Lees meer over deze branche. Bekijk de volgende video Bekijk deze branche. Meer dan een clean desk policy. Uw kantoor is uw visitekaartje. Een omgeving die uw medewerkers en partners in staat stelt om succesvol te kunnen zijn. Een schone werkplek draagt hieraan bij. Als schoonmaakpartner begrijpen wij deze behoefte en handelen wij hier naar. Lees meer over deze branche. Bekijk de volgende video Bekijk deze branche. Zoveel mensen, zoveel indrukken. Uw locatie is een drukbezochte plek. Duizenden mensen komen voorbij. Aan u de taak om 24/7 de beste indruk te maken. Met onze schoonmaakdienstverlening en aanverwante facilitaire diensten kunnen wij hier flexibel bij ondersteunen. Lees meer over deze branche. Bijdragen aan de beleving van eindgebruikers. Hospitality zit al een kwart eeuw in ons DNA en onze klanten kunnen niet meer buiten deze schoonmaakbeleving. Lees meer over branches. De ultieme gastbeleving is ons hoogst haalbare doel. EW Facility Services ademt hospitality. Al ruim dertig jaar zoeken wij naar de best mogelijke schoonmaakoplossingen voor onze partners.
Vacatures Schoonmaakwerk 1.156 jobs op VDAB.
Interim met optie vast" werk" online sinds 23 januari 2020. Voor onze klant, een gekend en sterk groeiend bedrijf actief in de schoonmaak van kantoren en bedrijven, zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gemotiveerde collega om mee te helpen poetsen!

Contactez nous