Chercher à schoonmaak vacatures den haag

 
schoonmaak vacatures den haag
 
Gorrim Clean Facility is een professionele schoonmaakbedrijf uit Amsterdam.
Wij verzorgen voor een aantal bedrijven de dagelijkse en periodieke schoonmaak of het onderhoud. wij zorgen voor een een schone en frisse kantoor. Naast onze standaardpakket doen wij ook aan klussendienst: kleine montage werkzaamheden, vloeren-onderhoud, kleine verhuizingen, handyman en bouwopruimers. Kwaliteit en service met uitstekende communicatie voor een scherpe tarief. De beste uit de regio: Afspraken nakomen, Speciale aandacht voor plekken, vlekken en geur, Snelle droogtijd, volledige klanten tevredenheidsgarantie. Concurrerende en eerlijke prijzen. Open voor het bedrijfsleven de hele week. WIE ZIJN WIJ. Gorrim Clean Facility is een professionele schoonmaakbedrijf uit Amsterdam. Wij nemen alle schoonmaakdiensten voor u uit handen tegen een betaalbaar prijs. Wij maken onder andere schoon in Amsterdam, Almere, Hoofddorp, Weesp, Schiphol Rijk Regio Noord-Holland. Wij nemen graag uw schoonmaakwerkzaamheden voor onze rekening. Wij Bieden hoge kwaliteit tegen een betaalbaar tarief. Wij hebben meer dan 40 referenties van tevreden klanten. Wij bieden dagelijkse, en periodieke kantoorschoonmaak aan voor bedrijven en particulieren, en veel andere gevarieerde diensten. Onze professionele aanpak en inzet voor onze klanten zijn de sleutel tot onze succes. Welkom als nieuwe klant. GORRIM CLEAN FACILITY GARANDEERT HAAR KLANTEN 100% TEVREDENHEID. DAAROM HANTEREN WIJ GEEN OPZEGTERMIJNEN. Vraag nu vrijblijvend een schoonmaak offerte aan bij ons.
Blanco B.V. Specialist in glazenwasserij en schoonmaak.
Al sinds 1968 hét bedrijf voor Den Haag en omstreken voor al uw problemen en vragen rondom glasbewassing, schoonmaak, tuinonderhoud, schilderwerk, en alles aanverwante zaken. Onze medewerkers zijn veelal lange tijd in dienst bij Blanco BV en hebben ook hart voor de zaak. Meer info
Schoonmaak vacatures in Den Haag NationaleVacaturebank.nl.
30 dagen geleden geplaatst 40 uur MBO Teamleider Werk in Opdracht. Gemeente Den Haag. Werk in Opdracht WIO is een dynamisch domein binnen Den Haag Werkt met een bijzondere opdracht. Bij WIO werken Hagenaars met een arbeidsbeperking e Van het schoonmaken van accommodaties, stofferen van meubels, onderhouden. 13 dagen geleden geplaatst 36 uur MBO Medewerker Schoonmaak. EW Facility Services. EW Facility Services. Medewerker schoonmaak Appartement5-10 uur Als medewerker schoonmaak houd je de hotelkamers, gangen en publieke Jouw profielErvaring in de schoonmaak is zeer welkom maar. 27 dagen geleden geplaatst 5 10 uur VMBO/MAVO Vakantiewerk Schoonmaak.
ADO Den Haag helpt jongeren met afstand tot arbeidsmarkt aan schoonmaakwerk Service Management Nieuws.
Tags: ADO Den Haag CSU Cleaning Services inclusief ondernemen inclusief ondernemerschap Schoonmaakbedrijf CSU. Marjolein ten Hoonte over duurzame arbeidsmarkt: We moeten werk als een service gaan zien. WVS Schoonmaak over TOP Academie: Deze jongeren verdienen een mooie baan in de schoonmaak.
Schoonmaakbedrijf Den Haag Beercoo Schoonmaakgroep.
Benieuwd wat wij in Den Haag voor u kunnen betekenen? Vrijblijvende offerte aanvragen Contactpersonen bekijken. Neem contact op. 088 233 72 64. Goede kwaliteit van schoonmaak. Zaken die minder goed lopen worden snel opgepakt en opgelost. Margot Dalinga, ORTEC International. Klanten beoordelen Beercoo Schoonmaakgroep met 7.5/10. Gebaseerd op 103 ervaringen. Beercoo werkt ook voor.: Weg en Bos 51 53. 2661 DL Bergschenhoek. 3447 GK Woerden. 088 233 72 66 info@beercoo.nl. Wij zijn voornamelijk actief in de Randstad met vestigingen in Bergschenhoek en Woerden. Met enthousiaste en goed opgeleide medewerkers gaan wij voor schone kantoren, hotels, scholen en wooncomplexen.
Vacatures in Den Haag Uitzendbureau Den Haag Adecco.
Woon je in Den Haag en ben je op zoek naar een baan? Hoewel er genoeg banen in Den Haag zijn, lukt het je misschien niet om de juiste te vinden. Een baan die aansluit op jouw wensen vind je tussen de vacatures in Den Haag op adecco.nl.
De Werkstudent.
De nieuwste vacatures! Verkoopmedewerker Lyppens juwelier. Wil jij onderdeel uitmaken van een uniek juweliersbedrijf waarbij jij jouw commerciële vaardigheden en kwaliteiten kunt uiten? Bezit jij daarnaast over goede communicatieve vaardigheden en heb je een dienstverlenende instelling? Dan is Lyppens op zoek naar jou! Heb jij werkervaring op een HR afdeling, bijvoorbeeld met een stage en zoek jij een uitdagende vakantiebaan? Lees dan snel verder! Ben jij commercieel ingesteld en op zoek naar een flexibele bijbaan? Lees dan snel verder! Lijkt het jou gaaf om te werken op de recruitment afdeling van een snelgroeiend bedrijf in het hart van financieel Amsterdam? Lees dan snel verder! Klantenservice medewerker Van Gogh Museum. Woon jij in Amsterdam en staat klantvriendelijkheid bij jou hoog in het vaandel?
Vacature: Schoonmaakmedewerker voor Florissant parttimeFlorein.
Daarnaast voel jij je als schoonmaakmedewerker verantwoordelijk voor de kwaliteit die je levert en straal je dat ook uit. Als schoonmaakmedewerker verricht je schoonmaakwerkzaamheden in verpleeg en verzorgingshuizen in Den Haag, Rijswijk, Voorschoten, Wassenaar, Delft, Leidschendam of Voorburg. Het gaat hierbij om parttime werkzaamheden, in voornamelijk de ochtenduren. Hou er rekening mee dat je in de meeste gevallen in de ochtend zal starten. Werkdagen zijn over het algemeen van maandag tot en met vrijdag. In overleg met jou wordt bepaald op welke dagen en op welke locatie je wordt ingezet. Naast dat je ervaring hebt met schoonmaakwerkzaamheden op professioneel niveau, spreek je goed Nederlands. Een goede communicatie is namelijk van belang om op een goede wijze je werk te kunnen doen. Om je goed op onze locaties in te kunnen zetten, woon je in het werkgebied van Florissant. Woon je daar buiten, dan zullen wij je sollicitatie niet verder in behandeling nemen. Een leuke werkomgeving en de mogelijkheid om op verschillende locaties werkzaam te zijn. Het salaris en de overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao voor de schoonmaak.
Gemeente Tilburg sluit pand autoverhuurder KAV, maar verhuur blijft mogelijk Tilburg AD.nl. Weer. AD logo. AD logo. Zoek. Sluit. Weer. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Mail. Mail. Whats App. Sluit. Volledig scherm. Volledig scherm. Volledig scherm.
DEN HAAG/TILBURG De deuren van autoverhuurder KAV aan de Dongenseweg zijn door de gemeente Tilburg voor het publiek gesloten. De autoverhuurder wil niet meewerken aan de nieuwe vergunningsplicht van de gemeente en kreeg al voor tienduizenden euro's' dwangsommen opgelegd. Daarop sloot de gemeente het pand, maar kunnen klanten wel auto's' huren. Zo bleek bij de Raad van State. Cerberus Persbureau 05-08-20, 1901: Laatste update: 05-08-20, 2102: Bron: BD. Delen per e-mail. Stuur mij een kopie. KAV voert een rechtszaak tegen de gemeente over de dwangsommen en de vergunningsaanvraag. De autoverhuurder heeft principiële bezwaren tegen de vergunningsplicht die alle verhuurbedrijven binnen de bebouwde kom hebben gekregen. Het bedrijf is naar eigen zeggen zuiver op de graat. De gemeente vindt de hele autoverhuurbranche één grote rotte appel. Alle bedrijven binnen de stadsgrenzen moeten onder het vergrootglas. De reden daarvoor stamt uit 2016. Toen kwam Tilburg erachter dat er tientallen dubieuze autoverhuurbedrijfjes actief waren. Criminelen reden met huurautos met geheime bergplaatsen waarin van alles zat wat het daglicht niet kon verdragen. Met de vergunningplicht hoopte de gemeente een grote schoonmaak te houden en dat is volgens een woordvoerster ook gebeurd.

Contactez nous