Cherchez à uitzendbureau schoonmaak groningen?

 
uitzendbureau schoonmaak groningen
 
Gorrim Clean Facility is een professionele schoonmaakbedrijf uit Amsterdam.
Wij verzorgen voor een aantal bedrijven de dagelijkse en periodieke schoonmaak of het onderhoud. wij zorgen voor een een schone en frisse kantoor. Naast onze standaardpakket doen wij ook aan klussendienst: kleine montage werkzaamheden, vloeren-onderhoud, kleine verhuizingen, handyman en bouwopruimers. Kwaliteit en service met uitstekende communicatie voor een scherpe tarief. De beste uit de regio: Afspraken nakomen, Speciale aandacht voor plekken, vlekken en geur, Snelle droogtijd, volledige klanten tevredenheidsgarantie. Concurrerende en eerlijke prijzen. Open voor het bedrijfsleven de hele week. WIE ZIJN WIJ. Gorrim Clean Facility is een professionele schoonmaakbedrijf uit Amsterdam. Wij nemen alle schoonmaakdiensten voor u uit handen tegen een betaalbaar prijs. Wij maken onder andere schoon in Amsterdam, Almere, Hoofddorp, Weesp, Schiphol Rijk Regio Noord-Holland. Wij nemen graag uw schoonmaakwerkzaamheden voor onze rekening. Wij Bieden hoge kwaliteit tegen een betaalbaar tarief. Wij hebben meer dan 40 referenties van tevreden klanten. Wij bieden dagelijkse, en periodieke kantoorschoonmaak aan voor bedrijven en particulieren, en veel andere gevarieerde diensten. Onze professionele aanpak en inzet voor onze klanten zijn de sleutel tot onze succes. Welkom als nieuwe klant. GORRIM CLEAN FACILITY GARANDEERT HAAR KLANTEN 100% TEVREDENHEID. DAAROM HANTEREN WIJ GEEN OPZEGTERMIJNEN. Vraag nu vrijblijvend een schoonmaak offerte aan bij ons.
Schoonmaker treinen Vacature Actiever.
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak van treinstellen, van vloeren en ramen tot aan de toiletten. Je werkt in wisselende diensten en gemiddeld 32 uur per week. De werktijden zijn variabel, met nadruk op avond, nacht en weekenddiensten. Met name maak je treinstellen in Onnen schoon, maar het is mogelijk om tevens in Groningen ingezet te worden.
Agros, actief betrokken bij werk.
Haarlem 023-2050117 haarlem@agros.nl. Hoorn 0229-855768 hoorn@agros.nl. Purmerend 0299-472690 purmerend@agros.nl. Schagen 0224-292060 schagen@agros.nl. De arbeidsmarkt bereikbaar maken voor iedereen. Arbeidsre-integratie, uitzenden, outplacement. Vakantiewerk SCHAGEN Bekijk vacature. Afwashulp / Keukenhulp ALKMAAR Bekijk vacature. Bekleder zonwering BEST Bekijk vacature. Parttime Schoonmaker NOORD-SCHARWOUDE Bekijk vacature. Bekijk alle vacatures. Zoek je werk? Vind die passende baan. Meld je aan. December 2020 Lockdown periode.: Graag informeren wij u over de maatregelen die wij nemen om verspreiding van het virus te voorkomen. We zetten onze dienstverlening door, blijven maatwerk bieden en werken zoveel mogelijk vanuit huis.
EW Facility Services Creating Hospitality.
EW Facility Services ademt hospitality. Al ruim dertig jaar zoeken wij naar de best mogelijke schoonmaakoplossingen voor onze partners. De beleving van de eindgebruiker is hierbij onze drijfveer. Dát is onze expertise. Daar doen wij alles voor. Bekijk onze diensten. Ontwikkelingen coronavirus COVID-19 Klik hier voor meer informatie. Wil jij werken bij ons? Bekijk de vacatures. Elke dag opnieuw gaat ons team voor prestaties op het hoogte niveau. Elke dag opnieuw gaat ons team voor prestaties op het hoogste niveau Sportcentrum Papendal is opdrachtgever van EW Facility Services van het eerste uur. Lees meer Meer opdrachtgevers. Wij zochten een ervaren partner die gewend is te werken in een dynamische omgeving zoals Thialf. It giet oan! Thialf is hét toneel voor internationale schaatsevents op topniveau. Met het nieuwe Thialf dat in november 2016 is opgeleverd willen zij zelfs het onbetwiste. Lees meer Meer opdrachtgevers. Wij zochten naar een partner die de kwaliteit professionaliteit van onze organisatie kan evenaren. Hilton Amsterdam Airport Schiphol.
Home Nellen Schoonmaakdiensten Nuland.
Ze hebben dezelfde scholing gehad om in de schoonmaak terecht te komen: Angel Nellen Nellen Schoonmaakdiensten BV en Marischa Forkink Schoonmaakbedrijf Caster B.V. Ik lag in een Maxicosi op de balie bij opdrachtgevers, vertelt Angel en ook Marischa werd als kind weleens met een kleurplaat in de kantine van een opdrachtgever neergezet als haar ouders.
Uitzendbureau Groningen Horeca Logistiek Schoonmaak JL Uitzenden.
Wij zijn actief in de Horeca, Logistiek en Schoonmaak, waardoor er altijd een passende baan is. Mocht je een specifieke baan zoeken die wij op dit moment niet aanbieden, laat het dan weten. Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Bij ons ben je geen nummer, maar een persoon met een eigen verhaal. Op deze basis werken wij graag samen. We zeggen niet voor niets dat ons werk jouw baan is! Lees hier hoe jij onderdeel kan worden van ons team. Personeel maakt het verschil. Als bedrijf heb je een partner nodig die met je meedenkt in je personeelsoplossingen. Dit is onze specialisatie bij JL Uitzenden, zo kun jij bezig met je core business. Heb je ondersteuning nodig bij de werving selectie, tijdelijke inzet van ervaren personeel of advies over personeelsadministratie? Als uitzendbureau staan altijd voor je klaar. Wij bekijken processen door een bedrijfskundige bril. Daardoor houden we het overzicht en bewaken we het totaalplaatje. Zo kunnen wij een oplossing bieden die écht past. Lees hier hoe wij te werk gaan. Lees hier hoe jij onderdeel kan worden van ons team. Lees hier hoe wij te werk gaan. Keukenassistent WERKMAN Groningen.
SELECT people Uitzendbureau Roden NUpersoneel.nl.
9301 LS Roden. Vacatures van SELECT people Uitzendbureau Roden. Calculator Infra / Wegenbouw, Parttime. Schoonmaker m/v Roden. Schoonmakers Locatie: Zuidlaren. Constructiebankwerker / Lasser. Constructiebankwerker / Lasser. Junior Service adviseur M/V. 1ste Autotechnicus, locatie: Roden. Schoonmaak Locatie: Assen, Kloosterveen. Kraanmachinisten mobiele en/of rupskraan. Schoonmaak Locatie: Eext. Wil jij nog even geld verdienen voor de feestdagen! Administratief medewerk M/V partime. Receptioniste Tandartspraktijk Ingevuld. Tandartsassistente 36 uur. Schoonmaker m/v Ruinerwold. GWW Tekenaar Infra. Grondwerker voor in de walbeschoeiing. Wil jij werken in het mooie Normandi Fr! Allround hovenier aanleg van tuinen. Kraanmachinist voor op de Waddeneilanden. Ervaren stratenmaker / grondwerker. Hovenier met plantenkennis. CHAUFFEUR / KRAANMACHINIST. Grondwerker met VIAG-VOP certificaat. Minikraanmachinist VIAG-VOP certificaat. Fitter VIAG / VOP / VCA / BEI / DLP2018. Schoonmaak Locatie: De Wijk. Schoonmaak Locatie: Ruinen. Schoonmaak Assen LocatieKloosterveen.: Minikraanmachinisten Groningen Drenthe.
Werken bij CSU CSU.
Gebruik mijn locatie. Schoonmaak objectleiding bij CSU. Bij ons is je baan meer dan schoonmaken alleen. Als schoonmaakmedewerker ben jij van vitaal belang in onze samenleving. Een schone werkplek voor kantoormedewerkers. Een frisse hotelkamer of vakantiehuisje voor gasten. Een schone klas voor leerlingen. Fabrieken met een brandschone productieomgeving. Of schone winkels, bussen en treinen. Als schoonmaakmedewerker of objectleider bij CSU maak jij dit mogelijk! Werk op tijden die jou uitkomen. Een baan bij jou in de buurt. Meedelen in de winst. Iets voor jou. Naar vacature overzicht.
Schoonmaak vacatures voor studenten StudentenWerk.nl.
Ben jij per direct beschikbaar? Dan kan je aan de slag als schoonmaker bij de Universiteit Maastricht. Parttime aan de slag als thuishulp in Lansingerland. Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk. Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk Parttime overdag. Wil jij echt dankbaar werk verrichten? Ga dan per direct parttime aan de slag als huishoudelijke hulp in Lansingerland! Parttime thuishulp in augustus in Pijnacker/Nootdorp. Pijnacker/Nootdorp Parttime overdag. Wil jij echt dankbaar werk verrichten? In je vakantie bijverdienen? Ga dan in augustus parttime aan de slag als thuishulp in Pijnacker/Nootdorp! Word parttime thuishulp in omgeving Den Haag! Den Haag Parttime overdag. Wil jij écht dankbaar werk doen? Een goed gevoel krijgen en ouderen helpen? Kom dan werken in de thuishulp in Den Haag en omgeving!

Contactez nous