Chercher à uitzendbureau groningen schoonmaak

 
uitzendbureau groningen schoonmaak
 
Gorrim Clean Facility is een professionele schoonmaakbedrijf uit Amsterdam.
Wij verzorgen voor een aantal bedrijven de dagelijkse en periodieke schoonmaak of het onderhoud. wij zorgen voor een een schone en frisse kantoor. Naast onze standaardpakket doen wij ook aan klussendienst: kleine montage werkzaamheden, vloeren-onderhoud, kleine verhuizingen, handyman en bouwopruimers. Kwaliteit en service met uitstekende communicatie voor een scherpe tarief. De beste uit de regio: Afspraken nakomen, Speciale aandacht voor plekken, vlekken en geur, Snelle droogtijd, volledige klanten tevredenheidsgarantie. Concurrerende en eerlijke prijzen. Open voor het bedrijfsleven de hele week. WIE ZIJN WIJ. Gorrim Clean Facility is een professionele schoonmaakbedrijf uit Amsterdam. Wij nemen alle schoonmaakdiensten voor u uit handen tegen een betaalbaar prijs. Wij maken onder andere schoon in Amsterdam, Almere, Hoofddorp, Weesp, Schiphol Rijk Regio Noord-Holland. Wij nemen graag uw schoonmaakwerkzaamheden voor onze rekening. Wij Bieden hoge kwaliteit tegen een betaalbaar tarief. Wij hebben meer dan 40 referenties van tevreden klanten. Wij bieden dagelijkse, en periodieke kantoorschoonmaak aan voor bedrijven en particulieren, en veel andere gevarieerde diensten. Onze professionele aanpak en inzet voor onze klanten zijn de sleutel tot onze succes. Welkom als nieuwe klant. GORRIM CLEAN FACILITY GARANDEERT HAAR KLANTEN 100% TEVREDENHEID. DAAROM HANTEREN WIJ GEEN OPZEGTERMIJNEN. Vraag nu vrijblijvend een schoonmaak offerte aan bij ons.
Werken in de schoonmaak. Medewerkers Schoonmaak.
4 maanden geleden. Regio Stad Groningen. Aantal vacatures 2 vacature s. Benodigde werkervaring Geen werkervaring vereist. Werk en denkniveau MBO. Werken in de schoonmaak. We zijn op zoek naar Medewerkers Schoonmaak. Onze opdrachtgever is een ervaren en groeiend glazenwas en schoonmaakbedrijf. Ze leveren diverse soorten schoonmaakdiensten aan particulieren, bedrijven en instellingen. Het bedrijf is gespecialiseerd in glasbewassing en het reinigen van houtwerk, kunststof en dakgoten. Functie eisen Allround Medewerker Schoonmaak. Geen hoogtevrees, niet bang om op een ladder te staan. VCA is een pré. Rijbewijs BE is een pré. Over Snel Uitzendbureau.
Schoonmaak reiniging specialist Abeos Uitzendbureau Groningen.
In het bezit van VCA of bereid om deze op korte termijn om deze te halen. Woonachtig in de regio Groningen Friesland p Over het bedrijf h3. Opdrachtgever is bekend bij Abeos. Zij staan bekend om goed werkgeverschap en korte communicatielijnen. p Wat wij bieden h3. Een leuke, afwisselende functie voor langere tijd. Jouw salaris wordt bepaald op basis van de CAO schoonmaak en glazenwasserij en ligt tussen de 11 en 13 euro.
Uitzendbureau Manpower Droom je van werken op Schiphol?
Contactgegevens vestiging Schiphol. Uitzendbureau Manpower Schiphol. Zoekende naar werk via een uitzendbureau in Schiphol? De medewerkers van Manpower Schiphol helpen jou graag in jouw zoektocht naar een nieuwe baan. Vind je baan in regio Schiphol. Functie of trefwoord. Vakgebied Geen voorkeur.
Move-UP Cleaning services uitzendkrachten voor schoonmaak.
Cleaning services Arnhem. Cleaning services Groningen. Ik ben werknemer. Ik ben werkgever. Schoonmaakbedrijven kunnen hun schoonmaakwerk met een gerust hart overlaten aan onze uitzendkrachten. Onze vakkundige schoonmakers stropen hun mouwen op om u te ondersteunen bij de schoonmaak van elke ruimte, van woningen en kantoorgebouwen tot hotels en openbare ruimtes.
Schoonmaker indebuurt Groningen.
Je komt te werken in de schoonmaak bij een school in Groningen Zernike compex waar jij verschillende schoonmaakwerkzaamheden verricht. je kan hierbij denken aan lokalen, vloeren, sanitair etc. De werktijden zijn maandag tot en met vrijdag van 0600: tot 0800: uur.
Alle uitzendvacatures op één plaats Moox.
Netto veel verdienen en gratis vervoer van en naar je werk? Lees dan snel verderOver het bedrijfSelectiePunt Vakantieparken Schoonmaak biedt jou de ideale bijbaan, studentenbaan of vakantiebaan. Schoonmaak Medewerker Groningen. Netto veel verdienen en gratis vervoer van en naar je werk?
Werkster Groningen Huishoudelijke hulp Groningen.
Vandaag Laatste Activiteit: Vandaag. Mijn naam is Chantalheb, 13 jaar ervaring opgedaan zowel schoonmaak als zorgmedewerker.ben in bezit van VOG.zelf ben ik het type handen uit de mouwen. Mijn naam is Chantalheb, 13 jaar ervaring opgedaan zowel. Gisteren Laatste Activiteit: Gisteren. Ik heb jaren lange ervaring als thuishulp bij de thuiszorg Kan daarom prima zelfstandig werken En neem eigen initiatief Ben spontaan betrouwbaar. Ik heb jaren lange ervaring als thuishulp bij de thuiszorg. Gisteren Laatste Activiteit: Gisteren. Hallo, ben je op zoek naar een betrouwbare hulp die van aanpakken weet? Ik werk zelfstandig en kan inschatten wat gedaan moet worden. Ik word als. Hallo, ben je op zoek naar een betrouwbare hulp die van. Vandaag Laatste Activiteit: Vandaag. Mijn naam is Desiree en ik ben 30 jaar oud. Ik werk met dementerende ouderen en doordat ik middag/avonddiensten werk heb ik overdag tijd voor. Mijn naam is Desiree en ik ben 30 jaar oud. Ik werk met. Gisteren Laatste Activiteit: Gisteren. Gratis een e-mail ontvangen als nieuwe werksters uit Groningen zich aanmelden?
Synensis.
Loop bij ons binnen voor een kop koffie of stuur een mail en wij nemen contact op! E-mail of telefoonnummer. Schrijf je in en Synensis houdt je op de hoogte van leuke vacatures en nieuwtjes. Gelieve dit veld leeg te laten. Ik zoek een baan. Synensis werving selectie. 1064 LG AMSTERDAM.

Contactez nous