Cherchez à de schoonmaak?

 
de schoonmaak
 
studentenjob schoonmaak
Schoonmaak Vlaanderen Intern. chat-alt. chat. cross. login. question-circle. search. smiley. star. thumb. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Het Facilitair Bedrijf biedt een ruime waaier van schoonmaakdiensten aan zodat je gebouw er steeds netjes bij ligt en je medewerkers zich in een aangename omgeving op hun taken kunnen concentreren. Niet alleen de algemene schoonmaak van bureaus of kantoren behoort tot ons dienstenpakket, maar ook het inrichten en beheren van sanitaire ruimtes, de schoonmaak van de ramen en gevels en het uitvoeren van specifieke schoonmaakopdrachten.
https://www.schoonmaakbedrijfgorrim.nl/
PERSBERICHT: Draag zorg voor de coronahelden in de schoonmaak: ACOD UGent voert actie aan Raad van Bestuur UGent voor insourcing schoonmaak ACOD Universiteit Gent.
Aan de UGent vroegen de actievoerders dat de laagste lonen aan de UGent zouden worden opgetrokken tot minimum 14/uur, dat het contractueel personeel en hierbij vooreerst ook de personeelsleden in de studentenrestos en de kinderdagverblijven zou worden gestatutariseerd, en dat er een insourcing zou komen van de schoonmaak.
schoonmaak groothandel
Jij maakt het verschil! Dag van de Schoonmaak 2021.
Dag van de Schoonmaak 2021. De website van de Dag van de Schoonmaak is een initiatief van Group Daenens. Ben je als dienstenchequebedrijf geïnteresseerd om je in de toekomst bij onze actie aan te sluiten, neem gerust met ons contact op.
de
DBL Cleaning te Boechout voor al uw schoonmaakopdrachten.
xml version1.0" encodingUTF-8? Schoonmaak van kantoren in Antwerpen en omstreken. We staan in voor de schoonmaak van burelen in Antwerpen en omgeving. Zowel de schoonmaak van de werkplek als de aanhorigheden, zoals de keuken of het sanitair, nemen we voor onze rekening.
Zo vieren we bij Het Poetsbureau de Dag van de Schoonmaak Het Poetsbureau.
Zo vieren we bij Het Poetsbureau de Dag van de Schoonmaak. 19 juni, 2020. De Dag van de Schoonmaak, elk jaar eentje om even bij stil te staan en onze huishoudhulpen, schoonmakers en ramenwassers te laten weten hoezeer hun werk gewaardeerd wordt!
ACV houdt flashmob voor Dag van de Schoonmaak De Morgen. Deel dit artikel. Loading.
De christelijke vakbond ACV heeft vanochtend actie gevoerd in de Brusselse stations voor de Dag van de Schoonmaak. In alle stations werden lolly's' uitgedeeld om de schoonmakers te bedanken en in het Noordstation hebben zowat 20 schoonmakers een flashmob gehouden.
Vacature Dynamische werfleiding voor de schoonmaak regio Brussel / Vlaams Brabant ISS Belgium.
Dynamische werfleiding voor de schoonmaak regio Brussel / Vlaams Brabant. ISS is een toonaangevende onderneming op het gebied van werkplekervaring en facility management. Wij zorgen mee voor werkomgevingen die bijdragen tot betere bedrijfsresultaten en die het leven gemakkelijker, productiever en plezieriger maken.
14/u in de schoonmaak, dat is het minimum. PVDA.
14/u in de schoonmaak, dat is het minimum. Webredactie 22 juni 2020. Tijdens de coronacrisis werkt Mireille dag en nacht om het ziekenhuis te ontsmetten. Mireille heeft een essentieel beroep: schoonmaken. Hoog tijd dat zij het respect krijgt dat ze verdient.

Contactez nous