Résultats pour vacatures schoonmaak kantoren

 
vacatures schoonmaak kantoren
 
Gorrim Clean Facility is een professionele schoonmaakbedrijf uit Amsterdam.
Wij verzorgen voor een aantal bedrijven de dagelijkse en periodieke schoonmaak of het onderhoud. wij zorgen voor een een schone en frisse kantoor. Naast onze standaardpakket doen wij ook aan klussendienst: kleine montage werkzaamheden, vloeren-onderhoud, kleine verhuizingen, handyman en bouwopruimers. Kwaliteit en service met uitstekende communicatie voor een scherpe tarief. De beste uit de regio: Afspraken nakomen, Speciale aandacht voor plekken, vlekken en geur, Snelle droogtijd, volledige klanten tevredenheidsgarantie. Concurrerende en eerlijke prijzen. Open voor het bedrijfsleven de hele week. WIE ZIJN WIJ. Gorrim Clean Facility is een professionele schoonmaakbedrijf uit Amsterdam. Wij nemen alle schoonmaakdiensten voor u uit handen tegen een betaalbaar prijs. Wij maken onder andere schoon in Amsterdam, Almere, Hoofddorp, Weesp, Schiphol Rijk Regio Noord-Holland. Wij nemen graag uw schoonmaakwerkzaamheden voor onze rekening. Wij Bieden hoge kwaliteit tegen een betaalbaar tarief. Wij hebben meer dan 40 referenties van tevreden klanten. Wij bieden dagelijkse, en periodieke kantoorschoonmaak aan voor bedrijven en particulieren, en veel andere gevarieerde diensten. Onze professionele aanpak en inzet voor onze klanten zijn de sleutel tot onze succes. Welkom als nieuwe klant. GORRIM CLEAN FACILITY GARANDEERT HAAR KLANTEN 100% TEVREDENHEID. DAAROM HANTEREN WIJ GEEN OPZEGTERMIJNEN. Vraag nu vrijblijvend een schoonmaak offerte aan bij ons.
schoonmaak kantoren vacatures SimplyHired.
schoonmaak kantoren vacatures. Alle vacatures 111 Pas filters toe. Alle soorten dienstverband Voltijds Deeltijds Onbepaalde duur Tijdelijk. Altijd Sinds het laatste bezoek 24 uren 7 dagen 14 dagen 30 dagen. 111 schoonmaak kantoren vacatures. Displayed here are Job Ads that match your query. Lees meer
vacatures
Gespecialiseerde schoonmaakdiensten voor elke behoefte Iris.
LInk naarIndustriële: schoonmaak. Naast de schoonmaak van kantoren is Iris ook actief in verschillende industriële sectoren, gaande van luchtvaart, petrochemie en de auto-industrie tot zware en geavanceerde technologische industriële bedrijven. We beschikken dan ook over de nodige expertise, ervaring en middelen om de schoonmaak van een industriële ruimte professioneel aan te pakken.
vacatures
ACV Provincie Antwerpen.
Maak werk van werkbaar werk. Een opinie rond het huidige debat van de re-integratie van langdurige zieken! Sociale zekerheid zorgt voor minder zorgen. ACV provincie Antwerpen voert deze maand én de komende maanden actie voor ee sterke sociale zekerheid zie het actiefilmpje!
vacatures
Zoek je werk? Schoonmaakzorg.
Zoek je hulp? Zoek je werk? Hulp in mijn bedrijf. Werken bij schoonmaakzorg. 32 0 11 43 59 11. Sint-Truidersteenweg 1 bus 2a. Wil je contact met ons opnemen? Vul dit formulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug.
Care, een schoonmaakbedrijf met een hart voor mensen.
Werken bij Care. Cleanroom labo reiniging. Care Office Cleaning. Kantoren, scholen, magazijnen. Ontdek onze kantoorschoonmaak. Care Expert Cleaning. Pharma, biotech, semiconductors. Ontdek onze cleanroom labo reiniging. Wij geloven in de kracht van een aangename werkomgeving. Zowel voor onze medewerkers als die van onze klanten. Met een partnership dat verder gaat dan kantoren poetsen: zo laat Care úw bedrijf schitteren! Bovendien is Care expert in de reiniging van cleanrooms en labo's' waarbij het controleren van micro-organismen het allerhoogste goed is. Wij poetsen dus wat niet zichtbaar vuil" is en volgens de juiste procedures. Op die manier garanderen wij de kwaliteit bij ons klanten. Alles met een bewuste keuze voor open communicatie, duurzaamheid en impact op maatschappij. En dat al meer dan 45 jaar! Dag van de Schoonmaak 20 juni.
Mainwork uit Weert overgenomen door Belgische uitzendspeler.
Ze beschikken over 40 eigen kantoren in België en Nederland en via het netwerk van zusterbedrijf TRIXXO Dienstencheques schoonmaak bij gezinnen toegang tot nog eens 115 locaties in België. 71% van hun uitzendkrachten krijgt een vast contract bij de inleners/klanten.
Vacatures Schoonmaker Kantoren 1.302 jobs op VDAB.
Interim met optie vast" werk" online sinds 7 juni 2021. Is orde en netheid voor jou belangrijk? Ben jij graag vroeg uit de veren? En is schoonmaken DE job die jij zoekt? Lees dan zeker verder! Voor het schoonmaken van kantoren, burelen, openbare traphallen. zijn wij op zoek naar een. 1.302 Jobs gevonden Volgende. Ontvang nieuwe jobs voor deze zoekactie via mail. Schoonmaker Parttime Schoonmaker Security Consultant Business Customer Journey. Schoonmakerster Schoonmaakpersoneel Projectassistent Personeelsconsulent. Schoonmaak Manager Schoonmaak Zorg Design Manager 1380 Lasne.
Schoonmaak burelen vacatures Trovit.
Vervanging schoonmaak kantoren regio Puurs, 11u30/week. ISS zoekt een gemotiveerde schoonmaker/ster voor een deeltijdse functie in regio Puurs Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van. 5 dagen geleden op Antwerpenheeftwerk. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van schoonmaak burelen. Ontvang de laatste vacatures per e-mail. Met het creëren van dit email alert, ga je akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacyverklaring. Je kunt op elk moment opzeggen. 1 2 3 4 5 Volgende. Schoonmaak burelen vacatures. Melden van nieuwe advertenties. Mijn meldingen beheren. Ontvang de laatste vacatures per e-mail. Ontvang nieuwe advertenties per email schoonmaak burelen. Bewaar deze zoekopdracht. Met het creëren van dit email alert, ga je akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacyverklaring. Je kunt op elk moment opzeggen. Download de applicatie. Adverteren op Trovit. Werken bij Trovit.

Contactez nous