Cherchez à schoonmaak ziekenhuis antwerpen?

 
schoonmaak ziekenhuis antwerpen
 
Professioneel schoonmaakbedrijf Gom.
Havens luchthavens Facilicom Group. 14/02/2020 Podcast 1: Facility management in de haven. Het is zover, de eerste podcast van Facilicom Group België is een feit! Danny Erewayert, verantwoordelijke communicatie en facilitaire diensten bij Evonik Antwerpen, mag hierbij de spits afbijten. 11/02/2020 Trash Roulette gaat strijd aan met zwerfafval. Stedelijk Lyceum Meir in Antwerpen gaat met de Trash" Roulette" de strijd aan met zwerfafval. Een breed experiment om het gedrag van leerlingen te beïnvloeden met een interactieve afvalbak. Zakelijke dienstverlening Retail Onderwijs KMO's' Schoonmaak. 09/05/2019 Gom poetst groen.
apotheek van wacht
Mond, kaak en aangezichtchirurgie MKA Antwerpen.
MKA Praktijk Antwerpen. MKA Praktijk Antwerpen. Waar vindt u MKA Antwerpen? U vindt het team van MKA Antwerpen in het AZ Monica in Deurne Route 50. Elke werkdag kunt u er terecht van 8 tot 18 uur, altijd op afspraak.
Universitair Ziekenhuis Antwerpen hiring Medewerker schoonmaak Antwerp in Antwerp, Belgium LinkedIn.
Sign in to save Medewerker schoonmaak Antwerp at Universitair Ziekenhuis Antwerpen. Email or phone. Report this job. Wat ga je doen? je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de schoonmaak in het ziekenhuis raadpleging, operatiekwartier, labo's., je werkt volgens vastgelegde procedures en respecteert de hygiënevoorschriften nauwgezet.
Nieuwe opleiding voor poetsmedewerkers zorgsector AZ Sint-Maarten.
Dan is de opleiding Schoonmaak in de zorg misschien wel iets voor jou. VDAB en AZ Sint-Maarten slaan de handen in elkaar met een opleiding gegeven door VDAB Mechelen, gevolgd door een voorproefje van het echte werk in AZ Sint-Maarten. Ziekenhuis andere poetstechnieken en vereisten.
Een schone job UZA.
Daarna werkte ze twee jaar in een groot ziekenhuis. Begin vorig jaar werd ze door het UZA aangenomen om er, na dertig jaar uitbesteding, de schoonmaak in eigen beheer op te starten. Vandaag bestaat het schoonmaakteam uit vijf teamleiders, 120 poetsvrouwen en mannen en een ploeg van vijf man voor afvalverwerking.
Het is óf besparen op schoonmaak, óf op onderwijs: Unief sluit goedkoper contract af, vakbonden vrezen dat kuispersoneel de dupe wordt Antwerpen hln.be. Weer. HLN logo. HLN logo. Zoek. Sluit. Weer. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Mail. Mail. Whats
Nadat het contract met schoonmaakbedrijf ISS, dat de instaat voor de schoonmaak, was afgelopen, zette Universiteit Antwerpen een nieuwe openbare aanbesteding uit, zoals dat wettelijk verplicht is. Dat betekent dat iedereen zich kandidaat kan stellen om een nieuw contract binnen te halen om de campussen proper te maken.
Home ATSA Schoonmaak te Antwerpen.
ATSA organiseert reiniging van één enkel kantoor tot meerdere kantoren of zelfs kantoor-complexen. Na een evaluatie van uw pand stellen we samen in overleg met u een zo optimaal en efficiënt mogelijk schema op, aangepast aan uw behoeften. Dit is een heel belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Op deze manier wordt het voor beide partijen duidelijk waar, wanneer en welke werkzaamheden er precies uitgevoerd dienen te worden. Tijdens een regelmatig klantenbezoek maakt ATSA een evaluatie van de totale dienstverlening. Na een gezamenlijke ronde door het gebouw vragen wij uw mening over ons personeel en de kwaliteit van de geleverde prestaties. Uw feedback is belangrijk om uw klanttevredenheid verder te vergroten. 2019 ATSA SCHOONMAAK webdesign by Procor GDPR.
Vacatures Productie Solliciteer nu Randstad. randstad.
Ben je op zoek naar een afwisselende job waarbij je jouw fysische kracht en lenigheid kan gebruiken Deze goedbetaalde job kan dit zeker beantwoorden.De nachtploeg is een klein hecht team van 2 personen. Ter versterking zoeken we een 3de persoon.Je taak bestaat vnml. uit het schoonmaken van de machines. Daarbij krijg het het benodigde gereedschap schrapers, pneumatische beitels ed. tijdelijk met uitzicht op vast. 38 uren per week. Voor een bloemenzaak in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een student als poetshulp. Je bent onmiddellijk beschikbaar en je kan je twee halve dagen per week vrijmaken om te poetsen in de zaak. Liefst op maandag en vrijdag maar dit is bespreekbaar. Je zal instaan voor het onderhoud van het sanitair, de keuken.Je, hebt reeds ervaring in de schoonmaak en wil graag iets bijverdienen.

Contactez nous