Chercher à schoonmaak kantoren antwerpen

 
schoonmaak kantoren antwerpen
 
studentenjob schoonmaak antwerpen
Cleaning Masters: Specialist in de schoonmaak van bedrijven en kantoren.
Waar u zich ook bevindt in België, onze masters staan voor u klaar om de schoonmaak van uw bedrijf en uw kantoren te verzorgen. U kunt op ons rekenen voor.: Schoonmaak in Antwerpen kantoor Merksem. Schoonmaak in West-Vlaanderen kantoor Roeselare.
antwerpen
schoonmaak kantoren vacatures in Aartselaar SimplyHired.
Vacatures in Gent. Vacatures in Antwerpen. Vacatures in Kontich. Vacatures in Herentals. Vacatures in Geel. Suggesties voor bedrijven. United States Canada. Argentina Australia België Brasil Deutschland España France India Ireland Italia México Nederland Österreich Portugal Schweiz South Africa Sverige United Kingdom. 2021 SH Inc. Privacy Algemene voorwaarden Privacycenter Toegankelijkheid. Bottom of menu. schoonmaak kantoren vacatures in de omgeving van Aartselaar.
https://www.schoonmaakbedrijfgorrim.nl/
Vacature Inspecteur klassieke/industriële schoonmaak regio antwerpen Merksem.
Wij zijn op zoek naar mensen die voltijds deel willen uitmaken van ons inspectieteam in de regio Antwerpen. Als inspecteur/inspectrice schoonmaak opereer je vanuit ons kantoor in Merksem en bezoek je onze klanten in de regio Antwerpen. Volgende zaken behoren tot uw takenpakket. Opvolging: je gaat na of de vooropgestelde werkprogrammas nauwgezet worden opgevolgd. Controle: je controleert het door onze Cleaning Masters uitgevoerde werk met behulp van ons QMS-kwaliteitssysteem.
Studenten Schoonmaakmedewerkers provincie Antwerpen Jobs2Work.
Studenten Schoonmaakmedewerkers provincie Antwerpen. Studenten Schoonmaakmedewerkers provincie Antwerpen. Taken en profiel.: Wij zijn op zoek naar meerdere schoonmaakmedewerkers om in kantoren, trappenhallen, bedrijven, scholen te poetsen. Je poetst burelen, sanitair, vloeren en eventueel refter. Afwisselende job voor een leuk schoonmaakbedrijf. Je weet welk soort schoonmaakmateriaal/schoonmaakproduct nodig is om alles gereinigd te krijgen. Extra pluspunten zijn als je kan werken met een boenmachine of een schuurschrobmachine. Je hebt kennis van de gevaren en mogelijke oplossingen in de schoonmaak.
Schoonmaak in Antwerpen Trovit.
onze afdeling Cleaning zijn we regelmatig op zoek naar schoonmakers/-sters voor bedrijven in regio Antwerpen. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak. 30 dagen geleden op studentjob. Reserve Jobstudenten schooljaar 2019-2020 Antwerpen. Antwerpen, Antwerpen 1 Locatie. marktleider in Facility Services, zoekt studenten om ons vast personeel tijdens het schooljaar te vervangen. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak. 30 dagen geleden op studentjob. Studenten gezocht om vakantiehuisjes te kuisen in Antwerpen. basis schoonmaak vaardigheden Je bent in het bezit van een rijbewijs en/of auto pré Solliciteren Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en.
Schoonmaakmedewerkers provincie Antwerpen Jobs2Work.
Schoonmaakmedewerkers provincie Antwerpen. Taken en profiel.: Wij zijn op zoek naar meerdere schoonmaakmedewerkers om in kantoren, trappenhallen, bedrijven, scholen te poetsen. Je poetst burelen, sanitair, vloeren en eventueel refter. Afwisselende job voor een leuk schoonmaakbedrijf. Je weet welk soort schoonmaakmateriaal/schoonmaakproduct nodig is om alles gereinigd te krijgen. Extra pluspunten zijn als je kan werken met een boenmachine of een schuurschrobmachine. Je hebt kennis van de gevaren en mogelijke oplossingen in de schoonmaak.
Diensten 258271-2021 TED Tenders Electronic Daily.
Voorwerp van deze diensten: Schoonmaak. Toelichting: Deze opdracht betreft de aanstelling van een ondernemer die zal instaan voor de schoonmaak van diverse kantoren van de aanbesteder. Het betreft een 70tal typische ziekenfondskantoren, variërend in grootte. Het betreft tevens glazenwas binnen/buiten. Om de kwaliteit van de geleverde prestaties te verifiëren zal gewerkt worden met een externe partner die steekproeven uitvoert conform de norm NEN-EN 135492001. Van zowel het personeel die de schoonmaakopdracht uitvoert als de SPOC wordt verwacht dat zij het Nederlands machtig zijn. Tevens dient de opdrachtnemer een aantal schoonmaaksters in loondienst bij de aanbestedende overheid maximaal 817, VTE over te nemen conform cao 32 Bis. Plaats van dienstverlening: verspreid over de provincie Antwerpen.
Vacatures Schoonmaker Kantoren in Antwerpen Provincie 368 jobs op VDAB.
Bewaarde vacatures en sollicitaties. 368 jobs voor Schoonmaker Kantoren gevonden in Antwerpen Provincie. Trefwoord Schoonmaker Kantoren. Actieve filters Provincie Vacature, online sinds. Zoek een job. Bewaar deze zoekopdracht. Filters: Vaste jobs Verwijder alle filters. Vacature online sinds. Alle jobs 368. Voorbije week 38. Vandaag of gisteren 7. Tijdelijke jobs met optie vast. Schoonmaker bij mensen thuis. Schoonmaker van ruimten en lokalen. Voltijds / Deeltijds. Niet van belang. Minstens 2 jaar ervaring. Minstens 5 jaar ervaring. 368 jobs gevonden. 368 Jobs gevonden 368 jobs. Sorteer op Standaard Datum Relevantie. Schoonmaker Regio Geel / Meerhout / Balen 31 werkuren. EXIT SERVICES in GEEL. Vaste Job online sinds 10 juni 2021. EXIT Services is een groeiende dienstenleverancier uit Geel. Bij EXIT Services kunnen klanten terecht voor algemene schoonmaak, ramenwas en/of klusdiensten.

Contactez nous