Cherchez à schoonmaak antwerpen studentenjob?

 
schoonmaak antwerpen studentenjob
 
studentenjob leuven
schoonmaak studentenjob antwerpen
studentenjob mechelen
studentenjob gent
Aantal vakantiejobs daalt door coronacrisis fors in provinci. Bedrijven Gazet van Antwerpen.
Het bepaalt deze zomer mee hoeveel jobstudenten nodig gaan zijn. Aantal vakantiejobs daalt door coronacrisis fors in provincie Antwerpen en Waasland. Antwerpse studenten die in april op zoek waren naar een vakantiejob hadden maar liefst 58% minder keuze. Dat stelde de VDAB vast. Lees meer
https://www.student.be/nl/buggenhout/studentenjobs
Jette Clean NV/SA Your boost for cleaning.
In het kort. Heeft u een schoonmaakster of schoonmaker nodig? Wilt u regelmatig een beroep doen op onze diensten voor de schoonmaak van uw kantoren of uw showroom, of voor het onderhoud van uw gebouw? Wij bieden u een contractueel onderhoud aan. meer informatie
antwerpen
Stages en jong talent.
En aan die van talenten. Met boeiende jobs voor studenten, stagiairs en starters. Veel werkervaring opdoen in een leuk team, NMBS ontdekken en impact creëren? Kies voor een stage als ingenieur of technieker. Of ga voor communicatie, finance of HR. Vertel me meer. Wil je wat bijverdienen, werkervaring opdoen en klanten helpen? Ga dan voor een studentenjob in techniek, administratie, verkoop of schoonmaak. Meer info
https://www.schoonmaakbedrijfgorrim.nl/
Care, een schoonmaakbedrijf met een hart voor mensen.
Werken bij Care. Cleanroom labo reiniging. Care Office Cleaning. Kantoren, scholen, magazijnen. Ontdek onze kantoorschoonmaak. Care Expert Cleaning. Pharma, biotech, semiconductors. Ontdek onze cleanroom labo reiniging. Wij geloven in de kracht van een aangename werkomgeving. Zowel voor onze medewerkers als die van onze klanten. Met een partnership dat verder gaat dan kantoren poetsen: zo laat Care úw bedrijf schitteren! Bovendien is Care expert in de reiniging van cleanrooms en labo's' waarbij het controleren van micro-organismen het allerhoogste goed is. Wij poetsen dus wat niet zichtbaar vuil" is en volgens de juiste procedures. Op die manier garanderen wij de kwaliteit bij ons klanten. Alles met een bewuste keuze voor open communicatie, duurzaamheid en impact op maatschappij. En dat al meer dan 45 jaar! Dag van de Schoonmaak 20 juni.
Vacatures bij poetsbureau Cleandienst.
Inspectrice/Inspecteur m/v regio Kortrijk voltijds. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde regioverantwoordelijke M/V voor een tewerkstelling in de regio Kortrijk. Uw takenpakket ziet er als volgt uit.: / Je zorgt voor de opvolging van de uitvoering van de schoonmaak bij de klant en je baseert je daarbij op regelmatige controles.
Stad antwerpen jobs.
Werk vinden: Schoonmaak stad is makkelijk! Officiële website van de stad Antwerpen met online dienstverlening e-loket en afspraken maken, praktische informatie contactgegevens en openingsuren, nieuws op maat, stadsplan, vrijetijdskalender en vacatures. Delen per e-mail. Het team Recht op Arbeid, waarvan de groepen de inhoud van deze reportage vormgaven, streeft naar de toegang van Antwerpse werkzoekenden tot opleidings en tewerkstellingsinitiatieven en tot duurzaam werk. Discover our job openings Antwerpen Regio Antwerpen stad Regio Beringen Tessenderlo Regio Bornem Puurs Willebroek Regio Lier Heist o/d Berg Regio Londerzeel Regio Mechelen Regio Vilvoorde Zaventem Uitzendopdracht met optie vast Vaste job and drop us a line if you spot a job that corresponds with your talents. Het is een atypische stad met een zeehaven die 80 kilometer landinwaarts ligt. Met deze constante drang naar vernieuwing maken zenbspvan; Antwerpen de best mogelijke leef, werk-nbspbeleef, ennbspleerstad. BTW BE 0207 Studentenjob in Antwerpen.
Jette Clean NV/SA Your boost for cleaning.
Deze contractuele dienstverlening neemt u veel zorgen uit handen. De schoonmaak van kantoren en werkplekken voeren we natuurlijk altijd met de grootste zorg uit. Voor zover mogelijk, doen we dat na de kantooruren, zodat uw activiteiten niet in het gedrang komen.
Jobs in de zorg CareJobs.be.
Jobs per functie Verpleegkundige Zorgkundige Hoofdverpleegkundige Ergotherapeut Kinesitherapeut Sociaal assistent Psycholoog Arts Jobstudent. Jobs per regio Antwerpen Brussel Limburg Oost-Vlaanderen Vlaams gewest Vlaams-Brabant West-Vlaanderen. Jobs per sector Woon-en zorgcentrum Ziekenhuis Thuiszorg Gehandicaptenzorg Bedrijven en toeleveranciers Geestelijke gezondheidszorg Bijzondere jeugdzorg Ambulancedienst Vrijwilligerswerk. Leukste zorgorganisaties Antwerpen Brussel Limburg Oost-Vlaanderen Vlaams gewest Vlaams-Brabant West-Vlaanderen. CareJobs Contact Magazine Volg op Twitter Like op Facebook. De verstrekte informatie en/of de geplaatste offres op CareJobs zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik door werkzoekenden aan te wenden.

Contactez nous